Balancing Shampoo, 250 ml

Šampón na mastné vlasy
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/27.12093
Řada
skladom
Domáce ošetrenie

Účinne, ale šetrne umýva, normalizuje produkciu mazu. Po umytí sú vlasy ľahké a plné života.

Použitie: naneste na vlhké vlasy a pokožku. Napeňte a opláchnite. Podľa potreby zopakujte. Na začiatku umyte vlasy 3–4 krát týždenne, v ďalších fázach menej. Po umytí použite Elixír podľa p ... Čítať ďalej
15,33 €

Související produkty

Výsledok 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Zloženie

Vlastnosti

pro snadno se mastící vlasy

Domáce ošetrenie

Účinne, ale šetrne umýva, normalizuje produkciu mazu. Po umytí sú vlasy ľahké a plné života.

Použitie: naneste na vlhké vlasy a pokožku. Napeňte a opláchnite. Podľa potreby zopakujte. Na začiatku umyte vlasy 3–4 krát týždenne, v ďalších fázach menej. Po umytí použite Elixír podľa potrieb pokožky alebo vlasového vlákna.

Balancing - hlavné zložky:
Vrbovka úzkolistá – typická alpská bylina, rastie na skalnom podloží, má dlhé koreny, aby dosiahla až k vode. Obsahuje veľké množstvo slizu, a preto má vysoké hydratačné schopnosti. Okrem toho má schopnosť spomaliť tvorbu enzýmu, ktorý je zodpovedný za tvorbu mazu. Veľmi účinná v navodzovaní rovnováhy mazových žliaz a v čistení pokožky.
Sebo complex – pôsobí na enzým alfareduktázu a znižuje tak produkciu mazu. Má aj mikrobiotické účinky.
Balancing Complex – komplex na reguláciu mazu na báze: lékořice (reguluje sekréciu mazu), ružové šípky (antioxidant), vitamín F, cikorka (oxigenácia a hydratácia pleti), červená riasa (obsahuje zinok, vápnik a horčík na zachovanie celistvosti vlasového vlákna).

Epurá
Z čistej alpskej prírody a z technológie laboratórií Vitality´s vznikla Epurá. Nová rada vlasovej starostlivosti na báze certifikovaných výťažkov alpského pôvodu, obohatená o zložky pochádzajúce z Talianska a vybraných oblastí.

Absolútne bez: Silikónov, SLS, Ftalátov, SLES, Farbív, Sulfátov, PPG, Parabénov

Aby bylo možné garantovať bezpečný a biologický výrobok od semienka po výťažok, bol starostlivo vybratý Pura Complex v spolupráci s expertmi na botaniku a poľnohospodárstvo. Horec, Arnika horská, Borovica lesná, Medovka lekárska, Jalovec, Ľubovník bodkovaný. Tieto rastliny obsahujú botanický multifunkčný komplex, ktorý má čistiace, osviežujúce a energizujúce účinky. 

AQUA (WATER), DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, GLYCOL DISTEARATE, EPILOBIUM FLEISCHERI FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, ZINC PCA, POLYQUATERNIUM-10, ROSE EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (UCORICE RHZOME/ROOT, GLYCERIN, MELISSA OFFICINALIS (CALM) LEAF EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORT) EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS (PINE CONE EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, GENTIANA LUTEA ROOT EXTRACT, PANTHENOL, CICHORIUM INTYBUS (CHICORY) LEAF EXTRACT, HYDROLYZED RHODOPHYCEAE EXTRACT, POLYQUATERNIUM-7, LINOLEIC ACID, XYLITOL COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, CAPRYLIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, MENTHOL BIOTIN, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID. LAURETH-2, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, UNALOOL, PARFUM (FRAGRANCE)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click