Sun Care Elixir, 150 ml

Elixír na vlasy namáhané slnkom
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/27.15015
Řada
skladom
Ľahká štruktúra obohatená o Pura complex a pantenol, zlepšuje rozčesávanie po opaľovaní, zabraňuje dehydratácii a dodá jemnosť a lesk.

Použitie : nasprejujte na vlhké vlasy. Prečešte. Neoplachujte.

Sun - hlavné zložky:
Olej zo semien horského jablka - je vynikajúci zdroj mastných kyselín, prevažne ole ... Čítať ďalej
14,22 €

Související produkty

Výsledok 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Zloženie

Vlastnosti

pro barvené vlasy, pro vlasy namáhané sluncem

Ľahká štruktúra obohatená o Pura complex a pantenol, zlepšuje rozčesávanie po opaľovaní, zabraňuje dehydratácii a dodá jemnosť a lesk.

Použitie : nasprejujte na vlhké vlasy. Prečešte. Neoplachujte.

Sun - hlavné zložky:
Olej zo semien horského jablka - je vynikajúci zdroj mastných kyselín, prevažne olejovej a linolovej, so zjemňujúcimi, ukľudňujúcimi a regeneračnými vlastnosťami
Vitamíny A a E - majú antioxidačné a anti-age účinky
Fytosteroly - zložky rastlinného pôvodu, dodávajú hydratáciu a zabraňujú podráždeniu
Pura komplex – rastlinný multifunčný komplex obsahujúci: horec, medovku, borievku, ľubovník, borovicu a arniku.

Epurá
Z čistej alpskej prírody a z technológie laboratória Vitality´s vznikla Epurá. Nová rada vlasovej starostlivosti na báze certifikovaných výťažkov alpského pôvodu, obohatená o zložky pochádzajúce z Talianska a vybraných oblastí.

Absolútne bez: Silikónov, SLS, Ftalátov, SLES, Farbív, Sulfátov, PPG, Parabénov

Aby bolo možné garantovať bezpečný a biologický výrobok od semienka po výťažok, bol starostlivo vybraný Pura Complex v spolupráci s expertami na botaniku a poľnohospodárstvo. Horec, Arnika horská, Borovica lesná, Medovka lekárska, Borievka, Ľubovník bodkovaný. Tieto rastliny obsahujú botanický multifunkčný komplex, ktorý má čistiace, osviežujúce a energizujúce účinky.

AQUA (WATER), PROPANEDIOL, CETYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, PYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL, PALMITOYL MYRISTYL SERINATE, GENTIANA LUTEA (GENTIANE) ROOT EXTRACT, ARNICA MONTANA (ARNICAELIS EXTRISSA FLOWER EXTRACTINE, ARNICA MONTANA (ARNICAELIS EXTRISSA) EXTRACTINE EXTRACTINE, MINTANA PIN OFFICINALIS (BALM) LEAF EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORT) EXTRACT, C13-15 ALKANE, PANTHENOL, GLYCERIN, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM CHLORIUM-8-95, PEG- 95, PEG- 8 / SMDI COPOLYMER, SODIUM POLYACRILATE, LACTIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, PERFUME (FRAGRANCE)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click