Glacier Mousse Mousse, 30 g

Maska s kyselinou hyalurónovou
Výrobce
etre belleetre belle
8/3803-0000
Řada
skladom

Balenie vystačí na 20 ošetrení.

Hlavné zložky masáže jemnej ako pierko sú vákuovo zmrazené a vysušené hnedé riasy Hroznovice a Durvillaea, kyselina hyalurónová a Rakytník rešetliakový, ktoré sa zmiešajú a vytvoria priehľadný gél pred každou aplikáciou masáže doma alebo na salóne. Tento produkt je mož

... Čítať ďalej
37,21 €
  • Popis
  • Zloženie

Vlastnosti

pro hydrataci pleti

Balenie vystačí na 20 ošetrení.

Hlavné zložky masáže jemnej ako pierko sú vákuovo zmrazené a vysušené hnedé riasy Hroznovice a Durvillaea, kyselina hyalurónová a Rakytník rešetliakový, ktoré sa zmiešajú a vytvoria priehľadný gél pred každou aplikáciou masáže doma alebo na salóne. Tento produkt je možné použiť ako hydratačnú masku alebo gél bez obsahu oleja. Špeciálny výrobný postup zaručuje, že pri tomto produkte nie je nutné použitie konzervačných látok.

POUŽITIE: Nalejte 25-30 ml vody do misky a opatrne na povrch nasypte Glacier Mousse (3 čajové lyžičky = 1,5 g). Nechajte púder usadiť na dne misky a po niekoľkých sekundách premiešajte štetcom. Homogénny gél aplikujte pomocou štetca na tvár, krk a dekolt. Pokračujte bioenergetickou masážou. Zvyšné množstvo gélu aplikujte ako masku. Po 15 minútach odstráňte vlhkým vatovým tampónom a naneste vhodný krém.
Tip: Maska a masážny prípravok v jednom.

Aktívne látky:
• kyselina hyalurónová
• vákuovo zmrazené a vysušené riasy z rodu Sargassum (hroznovica) a Durvillaea
  (rakytník rešetliakový)

účinky:
• hydratuje
• poskytuje pleti pocit sviežosti
• vypína pleť a spevňuje kontúry tváre

Hyaluronic3 pre pleť s nedostatkom hydratácie
Kyselina hyalurónová disponuje schopnosťou viazať vo veľkom množstve vodu. Tá je dôležitou súčasťou pokožky pre vyvážený obsah hydratácie, pre pevnosť a elasticitu. Vďaka multiaktívnemu komplexu kyseliny hyalurónovej, ktorý je v rade hyaluronic3 obsiahnutý, dochádza k reaktivácii zásobární vlhkosti v pleti a na ich vyplnenie. Vďaka tomuto inteligentnému viacúrovňovému systému je pleť prirodzene vyplnená zvnútra. Peptidy, ktoré dodávajú pleti štruktúru, podporujú tento intenzívne hydratačný a jemne modelačný ošetrujúci účinok.

Zvýšená hydratácia pleti už po dvoch hodinách až o 79%.

Sodium Carboxymethyl Starch, Hydrated Silica, Aqua (Water), Propylene Glycol, Sargassum Muticum Extract, Parfum (Fragrance), Hippophae Rhamnoides Oil, Butylene Glycol, Durvillea Antartica Extract, Sodium Hyaluronate, CI 42090 (Blue 1), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract

Revolution Hair
X

Right Click

No right click