Curls Hydrating Co-Wash + Enhancing Mask, 10+10 ml

Jemný umývací krém + maska pre vlnité a kučeravé vlasy - vzorka
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/99P23893
Řada
skladom
Alternativní zboží
Jemný nepenivý umývací krém na vlny a kučery: čistí, hydratuje a kontroluje krepatosť, kučery zanechá výrazné a jemné. Výrobok s čistiacim a zároveň výživným a balzámovým efektom.

Spôsob použitia: naneste do vlhkých vlasov, premasírujte a nechajte pôsobiť niekoľko minút. Opláchnite. Pokiaľ je to nutn ... Čítať ďalej
2,02 €

Související produkty

Výsledok 1 - 2 z 2
  • Popis
  • Zloženie

Vlastnosti

proti krepatění, pro vlnité a kudrnaté

Jemný nepenivý umývací krém na vlny a kučery: čistí, hydratuje a kontroluje krepatosť, kučery zanechá výrazné a jemné. Výrobok s čistiacim a zároveň výživným a balzámovým efektom.

Spôsob použitia: naneste do vlhkých vlasov, premasírujte a nechajte pôsobiť niekoľko minút. Opláchnite. Pokiaľ je to nutné, zopakujte. Môže sa striedať s Curls Enhancing Low Shampoo. Eventuálna zmena farby výrobku nemení jeho účinnosť a kvalitu.

Maska na zvýraznenie vĺn a kučier. Intenzívne hydratačné ošetrenie, zlepšuje rozčesávanie, regeneruje, odstraňuje krepatosť, vlasy zostanú hebké a ľahké.

Spôsob použitia: aplikujte po šampóne. Nechajte pôsobiť 5 minút. Starostlivo opláchnite. Možnosť miešať s pigmentami.


CURLS - rada pre kučeravé a vlnité vlasy.
Definuje, hydratuje, krotí! Kučeravé a vlnité vlasy získavajú definíciu a jemnosť.

mask - AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, QUATERNIUM-87, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, CETYL ESTERS, OCTYLDODECANOL, PROPYLENE GLYCOL, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, PEG-20 STEARATE, SCHINZIOPHYTON RAUTANENII KERNEL OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, POLYIMIDE-1, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, LACTIC ACID, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BIOSACCHARIDE GUM-4, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE; hydratační mycí krém - AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, QUATERNIUM-87, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM (FRAGRANCE), ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYIMIDE-1, HEXYL CINNAMAL, LACTIC ACID, SCHINZIOPHYTON RAUTANENII KERNEL OIL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Revolution Hair
X

Right Click

No right click