AloCalm Gel Mask, 75 ml

Gelová maska pro zklidnění podrážděné pokožky
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/498000
Řada
skladem

Nová gelová maska AloCalm zklidňuje a zmírňuje podráždění. S více než 60% podílem aloe vera lze masku optimálně využít i v rámci péče o podrážděnou pokožku. Lehká nemastná konzistence gelu obsahuje kromě aloe vera také kyselinu hyaluronovou a další aktivní látky jako např. panthenol nebo allantoin.

... Číst dál
1 037 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 8 z 8
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro normální pleť, pro všechny typy pleti

Nová gelová maska AloCalm zklidňuje a zmírňuje podráždění. S více než 60% podílem aloe vera lze masku optimálně využít i v rámci péče o podrážděnou pokožku. Lehká nemastná konzistence gelu obsahuje kromě aloe vera také kyselinu hyaluronovou a další aktivní látky jako např. panthenol nebo allantoin. Gelová maska AloCalm poskytuje Vaší pleti úlevu a zároveň ji zásobuje hydratací. Maska zmírňuje začervenání a zabraňuje podráždění (např. po bodnutí hmyzem). Chladí a její použití je ideální i v případě spálenin od slunce. Zároveň také redukuje suché linky a vrásky.

Použití: Dostatečné množství přípravku naneste na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu a po 10-15 minutách jej opláchněte vlažnou vodou.

Tip: Pro ještě intenzivnější chladicí účinek uchovávejte masku v lednici.

Hlavní složky:
aloe vera
• kyselina hyaluronová
• panthenol
• allantoin

vhodné pro vegany

ESSENTIAL
Denní péče pro každý typ pleti

Produkty tvoří základ péče o normální pleť. Každé aplikaci krémů a masek by mělo předcházet jemné, ale důkladné čištění obličeje. Správné čištění, které je přizpůsobeno aktuálnímu stavu pleti představuje jeden z nejdůležitějších kroků v péči o pleť. Pouze perfektně vyčištěná pleť je vnímavá k následujícím pěstícím přípravkům a účinným látkám. Nedochází k narušení přirozené rovnováhy pleti, naopak - pokožka je chráněna používáním speciálních čisticích a peelingových přípravků. Navíc tato řada nabízí produkty, které jsou vhodné pro každý typ pleti.

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua (Water), Pentylene Glycol, Panthenol, Glycerin, Carbomer, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Allantoin, Citric Acid, Dipropylene Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Glyceryl Caprylate, Sodium Hyaluronate

Revolution Hair
X

Right Click

No right click