Nude Finish + Hyaluronic Nr.1, 30 ml

Sjednocující denní krém
Výrobce
etre belleetre belle
8/3818-0000
Řada
skladem
Je pro Vás důležitá hydratace, ale zároveň toužíte po lehkém krytí? V tom případě pro Vás máme to pravé! NUDE FINISH + HYALURONIC 

Lehce krycí, hydratační hyaluronová péče s olejem z hroznových jadérek, skvalenem a vitamínem E, pro svěží vzhled Vaší pleti. Hedvábná hydratující a lehce krycí péče, kte ... Číst dál
499 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti, pro zářivou pleť

Je pro Vás důležitá hydratace, ale zároveň toužíte po lehkém krytí? V tom případě pro Vás máme to pravé! NUDE FINISH + HYALURONIC 

Lehce krycí, hydratační hyaluronová péče s olejem z hroznových jadérek, skvalenem a vitamínem E, pro svěží vzhled Vaší pleti. Hedvábná hydratující a lehce krycí péče, která se snadno přizpůsobí přirozenému tónu Vaší pleti a docílí tak jejího sjednocení. Opticky vyplní suché vrásky, zakryje nedokonalosti pleti a vykouzlí rovnoměrně zářivou pleť. Nude Finish barva se inteligentně přizpůsobí tónu Vaší pleti.

Použití: Naneste ráno na vyčištěnou a tonizovanou pleť. 

TIP: Používejte speciálně v létě, jakožto přirozenou alternativu make-upu. Pokud je Vaše pleť alespoň mírně opálená i lehké zbarvení krému je dostatečné pro dosažení svěže vypadající opálené pleti!

Hlavní složky:
• Olej z hroznových jadérek - vzácný olej s antioxidanty, chrání buňky a je účinnou zbraní proti stárnutí. Vyživuje pleť a zanechává ji jemnou a pružnou. Olej je ideální i pro suchou pleť a pleť s poškozenou funkcí kožní bariéry. Díky lecitinu snadno proniká dovnitř pokožky a zanechává ji jemnější.

• Skvalen - v 15% koncentraci je hlavní složkou kožního mazu. Je získáván z oliv, chrání pokožku před ztrátou hydratace a předchází oxidaci přirozených kožních tuků. Pomáhá vstřebávání účinných látek a dodává pleti příjemný pocit.

• Vitamin E - je silný anti-oxidant a jako takový chrání pleť před škodlivými volnými radikály. Vitamín E dokáže opravit kožní bariéru a dokáže zlepšit schopnost zadržování vlhkosti v pleti.

Aqua [Water], Dicaprylyl Ether, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, CI 77891 [Titanium Dioxide], Cetearyl Ethylhexanoate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Ceteareth-20, Cyclopentasiloxane, Sodium Stearoyl Lactylate, Squalane, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, CI 77492 [Iron Oxides], Phenoxyethanol, Sorbitol, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Tocopherol, CI 77491 [Iron Oxides], Parfum [Fragrance], Mica (CI 77019), Xanthan Gum, Benzoic Acid, CI 77499 [Iron Oxides], Dehydroacetic Acid, Sodium Hyaluronate, Disodium Stearoyl Glutamate, CI 77002 (Aluminium Hydroxide)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click