Glacier Mousse Mousse, 30 g

Maska s kyselinou hyaluronovou
Výrobce
etre belleetre belle
8/3803-0000
Řada
skladem

Balení vystačí na 20 ošetření.

Hlavní složky masáže jemné jako pírko jsou vakuove zmražené a vysušené hnedé řasy Hroznovice a Durvillaea, kyselina hyaluronová a Rakytník rešetlákový, které se smíchají a vytvoří průhledný gel před každou aplikací masáže doma nebo na salonu. Tento produkt je možné použ

... Číst dál
969 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti

Balení vystačí na 20 ošetření.

Hlavní složky masáže jemné jako pírko jsou vakuove zmražené a vysušené hnedé řasy Hroznovice a Durvillaea, kyselina hyaluronová a Rakytník rešetlákový, které se smíchají a vytvoří průhledný gel před každou aplikací masáže doma nebo na salonu. Tento produkt je možné použít jako hydratacní masku nebo gel bez obsahu oleje. Speciální výrobní postup zarucuje, že u tohoto produktu není nutné použít konzervačních látek.

POUŽITÍ: Nalijte 25-30 ml vody do misky a opatrně na povrch nasypte Glacier Mousse (3 čajové lžičky = 1,5 g). Nechte pudr usadit na dně misky a po několika vteřinách promíchejte štětcem. Homogenní gel aplikujte pomocí štětce na obličej, krk a dekolt. Pokračujte bioenergetickou masáží. Zbylé množství gelu aplikujte jako masku. Po 15 minutách odstraňte vlhkým vatovým tamponem a naneste vhodný krém.

Tip: Maska a masážní přípravek v jednom.

Aktivní látky:
• kyselina hyaluronová
• vakuově zmražené a vysušené řasy z rodu Sargassum (hroznovice) a Durvillaea
• rakytník řešetlákový

Účinky:
• hydratuje
• poskytuje pleti pocit svěžesti
• vypíná pleť a zpevňuje kontury obličeje

Hyaluronic3 pro pleť s nedostatkem hydratace
Kyselina hyaluronová disponuje schopností vázat ve velkém množství vodu. Ta je důležitou součástí pokožky pro vyvážený obsah hydratace, pro pevnost a elasticitu. Díky multiaktivnímu komplexu kyseliny hyaluronové, který je v řadě hyaluronic3 obsažen, dochází k reaktivaci zásobáren vlhkosti v pleti a k jejich vyplnění. Díky tomuto inteligentnímu víceúrovňovému systému je pleť přirozeně vyplněna zevnitř. Peptidy, které dodávají pleti strukturu, podporují tento intenzivně hydratační a jemně modelační pěstící účinek.

Zvýšená hydratace pleti již po dvou hodinách až o 79 %

Sodium Carboxymethyl Starch, Hydrated Silica, Aqua (Water), Propylene Glycol, Sargassum Muticum Extract, Parfum (Fragrance), Hippophae Rhamnoides Oil, Butylene Glycol, Durvillea Antartica Extract, Sodium Hyaluronate, CI 42090 (Blue 1), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract

Revolution Hair
X

Right Click

No right click