Intensive Rescue Set, 1 balení

Set pro velmi suchou až ekzematickou pokožku
Výrobce
Sorted SkinSorted Skin
4S/IRset
Řada
skladem

Na tento set již nelze uplatnit jiné akce a slevy.

Set obsahuje:
1x Intensive Rescue Spray, 100 ml
1x Intensive Rescue Moisturiser, 100 ml

+ ZDARMA
1x Intensive Rescue Face Lotion, 50 ml


Intenzivní hydratační sprej pro okamžitou úlevu - praktický, rychle účinkující sprej nabízí úlevu od svědění pro suc

... Číst dál
1 190 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis

Vlastnosti

pro citlivou pleť, pro hydrataci pleti, pro suchou pleť

Na tento set již nelze uplatnit jiné akce a slevy.

Set obsahuje:
1x Intensive Rescue Spray, 100 ml
1x Intensive Rescue Moisturiser, 100 ml

+ ZDARMA
1x Intensive Rescue Face Lotion, 50 ml


Intenzivní hydratační sprej pro okamžitou úlevu - praktický, rychle účinkující sprej nabízí úlevu od svědění pro suchou, atopickou a citlivou pokožku. Poskytuje jí okamžitou hydrataci. Obsahuje prebiotické látky a 15 přírodních esenciálních olejů a výtažků. Obsahuje vše, co pleť potřebuje, aby se o sebe postarala (pro její přirozenou regeneraci, ochranu a rovnováhu).

Vhodný pro každodenní vitalitu pokožky. Je vhodný i pro ty, kteří trpí na:

  • Ekzémy
  • Dermatitidu
  • Suchou a velmi suchou pokožku
  • Psoriázu
  • Alergické reakce jako je svědění

Použití: Nastříkejte rovnoměrnou vrstvu na postižené místo pokožku ve vzdálenosti 3- 5 cm. Může být aplikován 3x až 5x denně nebo podle potřeby pro poskytnutí okamžité úlevy. Po odeznění příznaků, pokračujte v používání dvakrát až třikrát týdně pro dlouhodobou kontrolu nad kožními problémy. Produkt je bezpečné používat dlouhodobě.
Může být používán společně s Intensive Rescue Moisturiser a Intensive Rescue Face Lotion zejména na velmi suchou, poškozenou a popraskanou pokožku.

Intenzivní hydratační krém na tělo - superhydratační a lehce vstřebatelný tělový krém vyvinutý exkluzivně pro velmi suchou, popraskanou, poškozenou, dehydratovanou a velmi citlivou pokožku těla. Obsahuje 16 přírodních esenciálních olejů a extraktů plus prebiotické složky pro snížení extrémní suchosti, zánětu, svědění, bolest a píchání, zatímco podporuje regeneraci a dlouhodobou vitalitu pokožky.
Přírodní minerály detoxikují pokožku, snižují znečištění a alergeny pro úlevu od podráždění, zatímco rostlinné oleje poskytují intenzivní výživu, hydrataci a ochranu povrchových vrstev pokožky. Rychle se vstřebává a účinkuje, navrací pokožce rovnováhu, okamžitě ji zjemňuje a zanechává ji hladší a s pocitem pohodlí.

Vhodný pro každodenní vitalitu pokožky a pro ty, kteří trpí na ekzémy, dermatitidu, psoriázu nebo na velmi suchou pokožku. Je ideální pro hloubkovou hydrataci velmi suchých míst na těle jako jsou lokty, kolena nebo paty.

Použití: Pro co nejlepší výsledky aplikujte okamžitě po použití Intensice Rescue Spray. Naneste na postižená místa a nechejte vstřebat. Nanášejte 2x až 3x za den podle potřeby. Po odeznění příznaků pokračujte v používání 2x až 3x týdně pro dlouhodobou kontrolu nad kožními problémy. Produkt je bezpečné používat dlouhodobě.

Intenzivní hydratační pleťový lotion - lehký, zklidňující lotion pro poskytnutí rychlé úlevy pro suchou, svědivou a citlivou pokožku. Obsahuje prebiotické látky, 19 přírodních účinných olejů a extraktů. Účinně přerušuje cyklus svědění-škrábání, obnovuje pokožku, vyživuje ji, zklidňuje a zanechává pocit pohodlí. Složení bohaté na mastné omega kyseliny, vitamíny, minerály a živiny, dodává pokožce vše, co potřebuje a poskytuje jí až 72 hodinovou hydrataci.

Vhodné pro každodenní péči pro ty, kteří trpí na ekzémy, dermatitidu,  psoriázu a velmi suchou pokožku obličeje. Vhodný pro denní použití na obličej a oblast okolo očí.

Použití: Lotion lze použít až 3x až 5x denně nebo podle potřeby pro okamžitou úlevu a rovnováhu pokožky. Po odeznění příznaků pokračujte v používání 2x až 3x týdně pro dlouhodobou kontrolu nad kožními problémy. Produkt je bezpečné používat dlouhodobě.
Na velmi suchou, popraskanou pokožku používejte společně s Intesive Rescue Spray, který použijte v prvním kroku.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click