Mela White Active C Serum, 30 ml

Sérum proti hyperpigmentaci (Mela White)
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/463000
Řada
skladem

Esence se stabilizovaným vitaminem C proti pigmentovým skvrnám s mnohostranným využitím. Bohaté složení vyrovnává hyperpigmentaci, podporuje syntézu kolagenu, hydratuje a vyživuje. Díky speciální kombinaci vitamínu C, vitamínu C glykosidu a niacinamidu má velmi silný antioxidační účinek. Aktivní slo

... Číst dál
1 547 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro rovnoměrnou pigmentaci, pro zářivou pleť

Esence se stabilizovaným vitaminem C proti pigmentovým skvrnám s mnohostranným využitím. Bohaté složení vyrovnává hyperpigmentaci, podporuje syntézu kolagenu, hydratuje a vyživuje. Díky speciální kombinaci vitamínu C, vitamínu C glykosidu a niacinamidu má velmi silný antioxidační účinek. Aktivní složení produktu zabraňuje nadměrné tvorbě melaninu (pigmentu) a vyrovnává změny v pigmentaci. Pro zářivou a rovnoměrnou pleť. 

Účinky:
• rozjasňuje tón pleti a vyrovnává stávající hyperpigmentace
• má silný antioxidační účinek
• podporuje syntézu kolagenu, hydratuje a vyživuje

Použití: sérum aplikujte 1x až 2x denně na vyčištěnou a tonizovanou pleť, krk a dekolt (sérum lze používat i pouze lokálně na pigmentové skvrny). Poté použijte krém.

Hlavní složky:
• arbutin
• urea
• niacinamid
• speciální kombinace vitamínu C + vitamínu C glykosidu

Vhodné pro vegany.

MELA WHITE
Dermatologická péče o pleť pro rovnoměrnou pigmentaci

V případech takzvané hyperpigmentace jsou některá místa na pleti tmavší než je přirozená barva pleti. Rozlišujeme vrozený typ hyperpigmentace (pihy, jaterní skvrny) a získanou hyperpigmentaci. Mela White dokáže ošetřovat pouze hyperpigmentaci získanou.

Speciální produkty řady Mela White účinkují cíleně proti poruchám pigmentace a zesvětlují pokožku bez jejího zatížení. Jemné složení je pletí velmi dobře snášeno. Vysoce účinné aktivní látky viditelně redukují barevné změny pleti a vyrovnávají její vzhled. Pleť je současně ošetřena a zklidněna. Získává rovnoměrný vzhled a působí světlejším, svěžím a mladším dojmem.

Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Propylene Glycol, Urea, Arbutin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Polyglyceryl-4 Caprate, Ascorbyl Glucoside, Niacinamide, Hydroxyethylcellulose, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, Linalool, Benzyl Alcohol

Revolution Hair
X

Right Click

No right click