Hydra Maximum Mask, 75 ml

Intenzivní hydratační pleťová maska
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/474000
Řada
skladem

Pleťová maska pro péči o suchou pleť. Cenný olej z katránu etiopského pomáhá posilovat kožní bariéru pleti a vytvářet hladký a jemný vzhled pokožky. Suché vrásky jsou redukovány a pleť získává svěží vzhled.

Použití: Podle potřeby aplikujte masku jednou až dvakrát týdně na vyčištěnou pleť obličeje, k

... Číst dál
1 257 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti, pro suchou pleť, proti prvním vráskám , pro všechny typy pleti

Pleťová maska pro péči o suchou pleť. Cenný olej z katránu etiopského pomáhá posilovat kožní bariéru pleti a vytvářet hladký a jemný vzhled pokožky. Suché vrásky jsou redukovány a pleť získává svěží vzhled.

Použití: Podle potřeby aplikujte masku jednou až dvakrát týdně na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Nechejte působit 10-15 minut a poté odstraňte přebytky masky papírovým kapesníkem.

Tip: Maska je vhodná pro všechny typy pleti i pro každý věk.

Hlavní složky:
• hydratační komplex
• olej ze semen katránu etiopského
• tokoferol
• heřmánkovo-bisabololový komplex
• Lara Care™ A200
• technologie MoistureLab (Hydranov P, ektoin, kyselina hyaluronová a fytooleje)

Vhodné pro vegany.

HYDRATING
Intenzivní hydratační péče pro suchou pleť

Voda je elixírem života naší pleti. Pokožka by však neměla absorbovat vodu pouze dostatečným pitným režimem, ale měli bychom jí zajistit dostatečnou hydrataci také používáním správně zvolených kosmetických přípravků, které se starají o zásobování a vázání vlhkosti v pleti. Pleť je od přírody vybavena přirozenými hydratačními faktory, které jsou schopny zásobovat vlhkostí rohovou vrstvu kůže. Pokud je ale rohová vrstva vysušená v důsledku nedostatku hydratace, např. kvůli klimatizaci, silnému pocení nebo dlouhodobému opalování, přirozené hydratační faktory se mohou ztratit. Z tohoto důvodu obsahují produkty řady HYDRATING derma. cosmetics Dr. med. Christine Schrammek složky, které podporují vázání vlhkosti v buňkách. Pro svěží a vypnutou pleť.

Aqua (Water), Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isostearyl Isostearate, Crambe Abyssinica Seed Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Glycine Soja (Soybean) Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Galactoarabinan, Potassium Cetyl Phosphate, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Lens Esculenta(Lentil) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Sodium Carragenan, Sodium Lactate, Tocopherol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Bisabolol, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Maris Sal (Sea Salt), Xanthan Gum, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Menthol, Sodium Hydroxide, Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ascorbyl Palmitate, Ectoin, Citric Acid, Ascorbic Acid, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 42090 (FD&C Blue No.1), CI 19140 (FD&C Yellow No.5)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click