Enzyme Regulating Cream & Peeling, 75 ml

Speciální péče pro mastnou a nečistou pleť
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/620000
Řada
skladem
Alternativní zboží

Speciální péče 2 v 1 nejen pro mastnou a nečistou pleť.

Projasňuje a čistí pokožku díky svým enzymatickým účinkům a jemně odstraňuje odumřelé pleťové buňky. Dochází ke zjemnění povrchu pleti, účinné látky mohu lépe proniknout do pokožky a pleť získává čistý a hedvábný vzhled. Jedinečné účinky enzym

... Číst dál
898 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro nečistou a mastnou pleť, pro citlivou pleť

Speciální péče 2 v 1 nejen pro mastnou a nečistou pleť.

Projasňuje a čistí pokožku díky svým enzymatickým účinkům a jemně odstraňuje odumřelé pleťové buňky. Dochází ke zjemnění povrchu pleti, účinné látky mohu lépe proniknout do pokožky a pleť získává čistý a hedvábný vzhled. Jedinečné účinky enzymů zabraňují vzniku nečistot pleti. Jemná konzistence navíc poskytuje hydrataci, pečuje o příjemný pocit pleti a nezanechává na pokožce nežádoucí lesk.

Přípravek lze použít jako noční krém nebo jako peeling, vhodný způsob použití závisí na typu pleti. Obecně lze doporučit jako krém pro pleť s T-zónou. V případě používání jako peeling je vhodný pro všechny typy pleti včetně aknózní a citlivé.

Použití: V případě používání produktu jako krém nanášejte večer na vyčištěnou a tonizovanou pokožku. Vynechejte oční partie.

Pokud produkt používáte jako peelnig, před použitím pleť vyčistěte a tonizujte. Poté produkt naneste v tenké vrstvě jako masku (vynechejte oční partie). Nechejte působit 10 až 15 minut (i když se jedná o enzymatický peeling, díky speciálnímu složení není nutné obličej během působení udržovat vlhký). Poté produkt odstraňte pomocí vlažné vody. Opakujete 1x až 2x týdně. Po použití doporučujeme nanést masku dle typu pleti. Na závěr pleť opět tonizujte a použijte krém.

Hlavní složky:
Keratoline™
kvasnice
Hydractin™
urea
vilín

Vhodné pro vegany.

REGULATING
Perfektní řešení problémů nečisté pleti

Mastná a nečistá pleť představuje jeden z nejčastějších pleťových problémů. Pro optimální péči o mastnou a nečistou pleť je vyžadována kombinace účinných látek, která reguluje produkci mazu bez vysušení a působí proti zánětům. Řada REGULATING kombinuje regulační složky se zklidňujícím účinkem a stará se o vyrovnaný, matný a vylepšený vzhled pleti. Zvlhčující komplex látek obnovuje rovnováhu hydratace pleti.

Aqua (Water), Glycerin, Glyceryl Stearate Se, Dicaprylyl Ether, Hydrolyzed Yeast, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Urea, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Ceteareth-12, Allantoin, Panthenol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Carica Papaya (Papaya) Fruit Juice, Tocopherol, Lecithin, Glycyrrhetinic Acid, Bacillus Ferment, Disodium Adenosine Triphosphate, Algin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, Alcohol, Disodium EDTA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Potassium Sorbate, CI 15985 (FD&C Yellow No.6), CI 42090 (FD&C Blue No.1), CI 47005 (D&C Yellow No.10)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click