Frozen Gel, 150 ml

Zmrazující gel
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/22.17567
Řada
skladem
Extra silná fixace

Gel pro extrémně „zmražený“ vzhled. Poskytuje vlasům výjimečně silnou podporu a pevně fixuje zvolený styling.

MORINGA OLEJODÁRNÁ
Je obsažena ve složení všech produktů Style Stories. Říká se jí také zázračný strom a vykazuje mimořádné účinky i v rámci ošetření vlasů a pokožky. Výtažek ... Číst dál
343 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

extra silná fixace, pro kontrolu

Extra silná fixace

Gel pro extrémně „zmražený“ vzhled. Poskytuje vlasům výjimečně silnou podporu a pevně fixuje zvolený styling.

MORINGA OLEJODÁRNÁ
Je obsažena ve složení všech produktů Style Stories. Říká se jí také zázračný strom a vykazuje mimořádné účinky i v rámci ošetření vlasů a pokožky. Výtažek z moringy navíc neutralizuje nežádoucí pachy a prodlužuje pocit čistých vlasů.

TERMÁLNÍ OCHRANA
Všechny produkty, které jsou určeny pro použití před samotným stylingem, obsahují látky, které po aktivaci teplem chrání vlasy před volnými radikály a zároveň chrání keratin, který vlasy přirozeně obsahují.

VŮNĚ
Osobitá vůně, kterou milují ženy i muži. Celou řadu produktů Style Stories charakterizují okouzlující sametové tóny - CITRON, MERUŇKA, BAMBUS, FRÉZIE, KONVALINKA, JASMÍN, SANTALOVÉ DŘEVO, FAZOLE TONKA, PIŽMOVÉ TÓNY

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., POLYACRYLATE-2 CROSSPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SORBITOL, PARFUM (FRAGRANCE), IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, HYDROXYPROPYL GUAR, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, GLYCERIN, CARBOMER, ETHYLPARABEN, METHYLPARABEN, HEXYL CINNAMAL, MICA, PROPYLPARABEN, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), LINALOOL, SILICA, CITRAL, MORINGA PTERYGOSPERMA SEED EXTRACT, CI 42090 (BLUE 1) , CI 60730 (EXT. VIOLET 2)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click