Urban Shampoo, 250 ml

Šampon proti znečištěnému ovzduší
Výrobce
Vitality´sVitality´s
2/27.12088
Řada
skladem
Domácí péče

Šampon proti znečištěnému ovzduší. Zabraňuje krepatění a vyblednutí vlasu, dodá jemnost a hebkost na dotek již po prvním umytí. Jemně myje a odstraňuje zbytky znečištění.

Použití: naneste na vlhké vlasy a pokožku. Napěňte a opláchněte. Dle potřeby zopakujte. Po umytí použijte Elixir dle

... Číst dál
379 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 1 z 1
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

proti krepatění, pro normální vlasy, pro ochranu, obnovu a lesk

Domácí péče

Šampon proti znečištěnému ovzduší. Zabraňuje krepatění a vyblednutí vlasu, dodá jemnost a hebkost na dotek již po prvním umytí. Jemně myje a odstraňuje zbytky znečištění.

Použití: naneste na vlhké vlasy a pokožku. Napěňte a opláchněte. Dle potřeby zopakujte. Po umytí použijte Elixir dle potřeb pokožky nebo vlasového vlákna. 

Urban - hlavní složky:
Komule a mateřídouška – proti „city stress“. Mateřídouška se obvykle používá jako antimikrobiotikum, antioxidant a proti zánětům. V kosmetice se používá v ošetření mastné pokožky a dermatitidy. Komule je stále zelená rostlina, která vábí mnoho hmyzu, obzvláště motýlů, bývá nazývána též „motýlí keř“. Má antioxidační účinky, působí proti stárnutí, chrání před UV zářením a volnými radikály.
Biotechnologický hyaluronový komplex – hydratační a posílující účinky, na objem, proti krepatosti a zlepšuje rozčesávání.

Epurá
Z čisté alpské přírody a z technologie laboratoří Vitality´s vznikla Epurá. Nová řada vlasové péče na bázi certifikovaných výtažků alpského původu, obohacená o složky pocházející z Itálie a vybraných oblastí.

Absolutně bez: Silikonů, SLS, Ftalátů, SLES, Barviv, Sulfátů, PPG, Parabenů

Aby bylo možno garantovat bezpečný a biologický výrobek od semínka po výtažek, byl pečlivě vybrán Pura Complex ve spolupráci s experty na botaniku a zemědělství. Hořec, Arnika horská, Borovice lesní, Meduňka lékařská, Jalovec, Třezalka tečkovaná. Tyto rostliny obsahují botanický multifunkční komplex, který má čistící, osvěžující a energizující účinky.

AQUA (WATER), DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, GLYCOL DISTEARATE, THYMUS VULGARIS (THYME) FLOWER/LEAF EXTRACT, POLYQUATERNIUM-10, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, BUDDLEJA DAVIDII LEAF EXTRACT, PINUS SYLVESTRIS PINE) CONE EXTRACT, GLYCERIN, MELISSA OFFICINALIS (BALM LEAF EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN'S WORT) EXTRACT, JUNIPERUS COMMUNIS (JUNIPER) FRUIT EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, GENTIANA LUTEA ROOT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, POLYQUATERNIUM-7, COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, SODIUM CHLORIDE TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, SALICYLIC ACID, LACTIC ACID, LAURETH-2, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, PARFUM (FRAGRANCE)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click