Global Defence Cream SPF 20, 15 ml

Regenerační denní krém s ochranou proti UV a infračervenému záření - vzorek
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/635040
Řada
skladem
Alternativní zboží

Regenerační denní péče s ochranou před UV a infračerveným zářením. Inovativní složení nabízí celkovou ochranu před poškozeními, způsobenými UV a infračerveným zářením, která způsobují předčasné stárnutí pleti. Regenerační a antioxidační látky jako UV filtr a speciální ochrana proti infračervenému zá

... Číst dál
630 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti, ochrana před sluncem , pro zralou pleť

Regenerační denní péče s ochranou před UV a infračerveným zářením. Inovativní složení nabízí celkovou ochranu před poškozeními, způsobenými UV a infračerveným zářením, která způsobují předčasné stárnutí pleti. Regenerační a antioxidační látky jako UV filtr a speciální ochrana proti infračervenému záření pomáhají neutralizovat škodlivé vlivy prostředí jako např. agresivní volné radikály. Oživuje zralou pleť a zlepšuje hydrataci pokožky. Pro svěží a mladistvý vzhled pleti.

Použití: Nanášejte každé ráno na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu a jemně vmasírujte.

Hlavní složky: 
• Elix-IR
• kmenové buňky z hroznového vína
• kyselina hyaluronová
• vitamín A
• vitamín E  

Vhodné pro vegany.

VITALITY
Efektivní péče o pleť zaměřená proti známkám stárnutí

Jako dermatoložka a expertka na anti-aging, Dr. med. Christine Schrammek Drusio, upřednostňuje ve vývoji produktů řady VITALITY derma.cosmetics inovativní, vysoce účinné látky jako peptidy, izoflavony a antioxidanty. Optimálně vyladěná kombinace účinných látek chrání pleť před ztrátou elasticity a hydratace. Dochází k posílení kolagenových a elastinových vláken pokožky, díky čemuž je zabráněno předčasným známkám stárnutí pleti. Zralá pleť získává větší pevnost a je jí dodána potřebná vitalita. Výsledkem je hedvábně jemná, hladká a oživená pleť. Za svůj mimořádný účinek vděčí řada Active Future i díky izoflavonům z kořene kosatce, které patří do skupiny fytoestrogenů. Ty jsou známy svým působením proti známkám stárnutí.

S prémiovou řadou TIME CONTROL se podařilo nejen zpomalit proces stárnutí pokožky, ale také dosáhnout viditelného omlazení pleti. Pokožka získává více pružnosti a působí výrazně mladším a zářivějším dojmem.

Aqua (Water), Octocrylene, Pentylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Potassium Cetyl Phosphate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Dicaprylyl Ether, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Glyceryl Stearate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Isomalt, Lecithin, Tocopherol, Dimethicone, Polygonum Aviculare Extract, Xanthan Gum, Aminomethyl Propanol, Tetrasodium Iminodisuccinate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click