Energy Face Care Set, 50+30+15 ml

Set letní péče Energy
Výrobce
etre belleetre belle
8/1936-0000
Řada
na dotaz
Set obsahuje:
1x Energy Vitavel Serum 30 ml
1x Energy Plus A+E+C Cream 50 ml
1x Energy Eye Serum 15 ml 

Vitavel sérum - každodenní zdroj zářivé energie pro vaši pleť. Deriváty vitamín u C se po vstřebání do pleti mění na čistý vitamín C, který stimuluje mikrocirkulaci uvnitř pleti. Zvlhčující rostlinné ... Číst dál
1 789 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zářivou pleť, pro normální pleť

Set obsahuje:
1x Energy Vitavel Serum 30 ml
1x Energy Plus A+E+C Cream 50 ml
1x Energy Eye Serum 15 ml 

Vitavel sérum - každodenní zdroj zářivé energie pro vaši pleť. Deriváty vitamín u C se po vstřebání do pleti mění na čistý vitamín C, který stimuluje mikrocirkulaci uvnitř pleti. Zvlhčující rostlinné výtažky zanechávají pleť pružnou a hladkou, s odpočatým a svěžím vzhledem. Známky únavy a stresu jsou odstraněny, pleť je znovu zářivá a krásná.

POUŽITÍ: Aplikujte každé ráno a večer na vyčištěnou a tonizovanou pleť. Pokud je potřeba, aplikujte následně ještě krém Energy Plus A+E+C.

Energy krém A+E+C - jemný zvláčňující krém pro ochranu a regeneraci pleti. Vitamíny A, E a C poskytují optimální ochranu vhodnou pro všechny typy pleti. V případě potřeby lze kombinovat s Energy C ampulemi nebo Energy C krémem. SPF 10.

POUŽITÍ: Aplikujte každé ráno a večer na vyčištěnou a tonizovanou pleť.

Energy oční sérum - revitalizační, zvlhčující sérum pro jemné a citlivé oční okolí. Zlepšuje odolnost pleti proti únavě a zatěžujícím vlivům. Má zklidňující efekt, vyrovnává drobné linie a vrásky.

POUŽITÍ: Aplikujte každé ráno a večer na vyčištěné oční okolí, můžete podpořit lehkou masáží.

Energy vysoce koncentrovaná vitamínová péče
Vitamíny jsou opravdovými multitalenty. Společně s minerálními látkami a stopovými prvky se počítají k esenciálním živinám. Platí mj. za vynikající antioxidanty a podporují výstavbu pleti vlastním kolagenem. V produktech péče o pleť chrání před škodlivými vlivy životního prostředí a dodávají unavené a bledé pokožce energii a zářivý vzhled.

K opětovnému růstu pleťových buněk přispívá zjeména vitamín A, díky kterému se může pleť také lépe bránit nepříznivým vlivům životního prostředí. Vitamín A pomáhá regeneraci pokožky, zpomaluje stárnutí pleti, působí proti předčasné tvorbě vrásek a zmírňuje stařecké skvrny.

Vitamín C v produktech péče o pleť chrání pokožku před volnými radikály, které poškozují buňky. Ty mohou proniknout do pokožky např. slunečním zářením. Vitamín C zadržuje tyto agresivní částečky na kůži a pomáhá je odstranit.

Také vitamín E působí jako lapač volných radikálů. Kombinace těchto dvou vitamínů je zajímavá i z toho důvodu, že vitamín E, který je spotřebováván vitamínem C, může vést k opětovné obnově funkce ochrany buněk. Vitamín E je vhodný zvláště pro sluncem namáhanou pleť, neboť zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky, které způsobuje sluneční záření. Přirozeně vitamíny nenahrazují žádné sluneční filtry, ale jsou používány jako doplňkové látky. Dodávají pleti hedvábně jemný a hladký vzhled.

Energy VitaVel Serum - Aqua [Water], Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Distarch Phosphate, Propylene Glycol, C14-22 Alcohols, Polyglyceryl-6 Stearate (and) Polyglyceryl-6 Behenate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Glycerin, Phenoxyethanol, Neopentyl Glycol Diheptanoate, C12-20 Alkyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Isododecane, Lactose, Tocopherol, Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum [Fragrance], Microcrystalline Cellulose, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tromethamine, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Hexyl Cinnamal, CI 77492 [Iron Oxides], Tocopheryl Acetate; Energy Plus A+E+C Creme - Aqua [Water], Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glyceryl Stearate SE, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Ceteareth-30, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Ascorbyl Phosphate, Phenoxyethanol, Isohexadecane, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Castor Oil, Parfum [Fragrance], Limonene, Lactose, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Tocopherol, Microcrystalline Cellulose, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Retinyl Palmitate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lactic Acid, Citrus Limon Fruit Extract, Linalool, Citral, CI 77491 [Iron Oxides], Citronellol, Geraniol, Farnesol, CI 19140 [Yellow 5], Caprylyl Glycol; Energy Eye Serum - Aqua [Water], Glycerin, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Glyceryl Oleate Citrate, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Tocopherol, Pentylene Glycol, Phospholipids, Parfum [Fragrance], Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Alcohol, Ascorbyl Palmitate, Bifida Ferment Lysate, Potassium Phosphate, Retinol, Hexyl Cinnamal, Sodium Benzoate

Revolution Hair
X

Right Click

No right click