Smoothing Oil, 100 ml

Uhlazující olej s termoochranou
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F20609
Řada
skladem
Alternativní zboží

Uhlazující olej pro neposlušné vlasy. Chrání před teplem a vlhkostí, vlasy udržuje hladké bez krepatění. Termoochrana až do 230°.

Oproti Multi-Benefit Oil, Cristalli Luquidi a Cristal Seta, Smoothing Oil obsahuje výtažek z Ibišku se změkčujícími a zvláčňujícími vlastnostmi, který pomáhá uhladit vnějš

... Číst dál
831 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

proti krepatění, s termoochranou
bez fixace, pro ochranu

Uhlazující olej pro neposlušné vlasy. Chrání před teplem a vlhkostí, vlasy udržuje hladké bez krepatění. Termoochrana až do 230°.

Oproti Multi-Benefit Oil, Cristalli Luquidi a Cristal Seta, Smoothing Oil obsahuje výtažek z Ibišku se změkčujícími a zvláčňujícími vlastnostmi, který pomáhá uhladit vnější kutikulu vlákna, takže vlasy vypadají hladce a uhlazeně.

Způsob použití: naneste několik kapek do vlhkých nebo suchých vlasů.


Smoot
pěstící řada vytvořená na kontrolu nepoddajných a špatně upravitelných vlasů. Vlasy hydratuje, uhlazuje vlákna a zabraňuje krepatosti způsobenou vlhkostí a atmosferickými vlivy a navrací jim jejich přirozenou krásu. Vlasy jsou uhlazené, jemné a zářící.

Aktivní složka:
Frizz Defeat Protein
- rostlinná aktivní složka s filmotvorným účinkem, která chrání a opravuje krepaté vlasy a zanechá je jemné a uhlazené.
Climate-Proof - která udržuje optimální hladinu hydratace vlasu a chrání ho před různými klimatickými vlivy jako jsou vlhkost a teplota.

Vegan složení - bez složek a derivátů živočišného původu.
Bio zdroj parfemace - ovocno-květinová vůně je přírodního původu a je získávána z obnovitelných zdrojů.

98% méně krepatosti po prvním použití (test byl prováděn na vlasech ošetřených Smoothing Low Shmapoo + Mask + Cream + Oil v porovnání s vlasy ošetřenými pouze šamponem)

72h jemné, hladné kvalsy 
(test byl prováděn na vlasech ošetřených Smooth péčí v porovnání s vlasy ošetřenými pouze šamponem)

DIMETHICONE, ISODODECANE, DIMETHICONOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, AMODIMETHICONE, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZOPHENONE-3, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CAPSICUM ANNUUM EXTRACT, HEXYL CINNAMAL, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL, COUMARIN, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, AQUA (WATER), SODIUM COCOYL AMINO ACIDS, POTASSIUM DIMETHICONE PEG-7 PANTHENYL PHOSPHATE, BHT, PROPYLENE GLYCOL

Revolution Hair
X

Right Click

No right click