Set Classic Collection - limited edition, 1 ks

Samoopalovací produkty v dárkovém balení
Výrobce
He-ShiHe-Shi
4/FT.HS.GS219
Řada
skladem
Čtyři nejprodávanější produkty v jednom exkluzivním balením. Vy jste si o něj řekli a my Vás poslechli. Naše nejprodávanější produkty společně v jednom limitovaném balení. 18 let zkušeností v každé láhvi.

Cena samostatně zakoupených výrobků je 1.910 Kč!

Set obsahuje:

1x Express Liquid Tan 150 ml
1x

... Číst dál
1 149 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis

Čtyři nejprodávanější produkty v jednom exkluzivním balením. Vy jste si o něj řekli a my Vás poslechli. Naše nejprodávanější produkty společně v jednom limitovaném balení. 18 let zkušeností v každé láhvi.

Cena samostatně zakoupených výrobků je 1.910 Kč!

Set obsahuje:

1x Express Liquid Tan 150 ml
1x HD Wonder Glow 150 ml
1x Tan Remover & Primer 150 ml
1x Luxury Velvet Tanning Mitt

Express Liquid Tan 150 ml - Oceňovaný originální samoopalovací fluid. Lehká textura zasychá během několika vteřin a vydrží 7-10 dní. Díky složení s doprovodnou barvou si můžete být jistí, že vás žádné skvrny neprozradí.

  • Vhodný pro obličej i tělo
  • Pro střední opálení, může být i vrstveno pro dosažení intenzivnější barvy.
  • Obsahuje glycerin pro maximální hydrataci a rovnoměrné blednutí
  • Technologie Moisture Lock uzavírá vlhkost v pokožce a hydratuje
  • Obsahuje 98 % složek přírodního původu

Použití: Proveďte peeling s he-shi Tan Remover&Primer a naneste na čistou a suchou pokožku pomocí he-shi Tanning Mitt (rukavice). Vetřete krouživými pohyby, abyste získali opálení beze skvrn. Získáte okamžité opálení, které bezprostředně zasychá, což vám umožní "obléknout se a jít". Nechte barvu rozvinout dalších 6-8 hodin, poté se osprchujte. Denně hydratujte pokožku pro prodloužení a oživení svého opálení.


HD Wonder Glow 150 ml
- Lehký rozjasňující okamžitý make-up zdokonalující pokožku na obličej i tělo. Technologie korekce barev pomáhá vyrovnat tón pleti, zakrýt skvrny, nedokonalosti a žilky.

  • Zklidňující aloe vera poskytuje okamžitou hydrataci
  • Krystalické minerály slídy vytváří na pokožce lesk
  • 24hodinová ochrana proti stříkající vodě
  • Nanášejte samostatně nebo na opálenou pokožku

Použití: Nanášejte na obličej a tělo opalovací rukavicí nebo štětcem na make-up. Krouživými pohyby vetřete produkt pro dokonalý výsledek beze skrvn.


Tan Remover & Primer 150 ml
- Pěna na odstranění samoopálení.Využívá sílu přírodního AHA ovoce pro odstranění nepoddajného opálení a pro peeling a přípravu pokožky na další aplikaci opálení.

  • Obohacený klinicky prověřenými hydratačními složkami a aloe vera pro hydrataci & zjemnění pokožky
  • Může být používán před aplikací opálení pro přípravu pokožky a výsledek beze skvrn.
Použití: Naneste krouživými pohyby rovnoměrně na pokožku pomocí houby nebo peelingové rukavice. Nechte 5 minut působit a důkladně osprchujte. Při hlubším opálení znovu naneste a nechte působit až 10 minut.


Luxury Velvet Tanning Mitt
- Luxusní sametová rukavice. Oboustranná luxusní sametová rukavice padne jako ulitá. Ultra jemná rukavice s voděodolnou ochrannou bariérou, která pomáhá dosáhnout opálení beze skvrn a zajistí rovnoměrnou aplikaci.  

  • Protiskluzový systém v oblasti zápěstí
  • Voděodolná bariéra
  • Znovupoužitelná – ruční praní


He-Shi
Produkty He-Shi jsou veganské a nejsou testované na zvířatech, což dokládá i certifikát PETA. Neobsahují alkohol, parabeny, palmový olej, minerální oleje ani sulfáty. Produkty obsahují přírodní složky té nejvyšší kvality, které zaručují dokonalý výsledek v podobě přirozeného opálení.  Složka DHA (způsobující opálení) je 100% přírodního původu, který byl ověřen EcoCert. Všechny produkty jsou proto bezpečné i pro těhotné a kojící ženy.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click