Perfect Mat Lipstick, 4,5 ml 01 Cherry Red (třešňově červená)

výroba září/2019
Intenzivní a dlouhotrvající rtěnka
POUZE NA OBJEDNÁVKU
Výrobce
etre belleetre belle
8/0104-0001
Řada
skladem
Dekorativka 104
POUZE NA OBJEDNÁVKU - není-li stavem, v případě zájmu klikněte na Mám zájem a vyplňte svoji e-mailovou adresu. Na základě tohoto objednáme produkt u dodavatele. Doba dodání 2-4 týdny.

Výrazná barva s vysokou neprůhledností a matným povrchem. Díky vysoce kvalitnímu složení rtěnka Perfect Mat při apli ... Číst dál
345 Kč
  • Popis
  • Složení

POUZE NA OBJEDNÁVKU - není-li stavem, v případě zájmu klikněte na Mám zájem a vyplňte svoji e-mailovou adresu. Na základě tohoto objednáme produkt u dodavatele. Doba dodání 2-4 týdny.

Výrazná barva s vysokou neprůhledností a matným povrchem. Díky vysoce kvalitnímu složení rtěnka Perfect Mat při aplikaci hladce klouže po rtech a její nošení je mimořádně pohodlné. Receptura s 3D objemovým peptidem Maxi-Lip poskytuje výživnou vlhkost pro ultraměkké a plné rty. Vitamin E navíc chrání antioxidanty.

• lehká, hýčkající struktura
• intenzivní barevný výsledek
• extrémní pohodlí, dlouhé držení
• povrchová úprava: matná a polstrovaná
• obohaceno o technologii Maxi-Lip


RTY
Trend rtů k zulíbání zůstává nezměněn, neboť není nic svůdnějšího než smyslně nalíčená ústa. Podobně jako i jiné produkty dekorativní kosmetiky, mají i rtěnky a lesky různé konzistence a odpovídají rozmanitým požadavkům. Ústa jsou nejvíce vzrušující částí obličeje. Oblékejte je proto každý den do zcela nového hávu - smyslně, přirozeně nebo půvabně. Podle Vaší chuti a nálady!

Coco-Caprylate/ Caprate, Octyldodecanol, Ethylene /Propylene Copolymer, Mica, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dicalcium Phosphate, Nylon-12, Talc, Ethyhexyl Palmitate, Cera Microcristallina (Microcristalline Wax), Ozokerite, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Alpha Isomethyl Ionone, Linalool, Tribehenin, Eugenol, Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol, Amyl Cinnamal, Sorbitan Isostearate, Palmitoyl Oligopeptide. May Contain +/-: CI 15850 (D&C Red 6), CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 19140 (D&C Yellow 5), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77492 (Iron Oxide),CI 77499 (Iron Oxide), CI 45410 (D&C Red 27), CI 42090 (D&C Blue 4)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click