Vitamine C Oil-Gel Make-Up Remover, 125 ml

Odličovací olej gel s vitamínem C + AHA komplexem
Výrobce
MIRATOMIRATO
6/156481
Řada
skladem
Vitamina C Olio Gel Struccante

Multifunkční výrobek, který důkladně čistí, odstraňuje všechny nečistoty a rychle odstraní i voděodolný make-up z obličeje, očí a rtů. Složení je obohaceno o vitamín C, výtažek pomeranče a AHA komplex, směs ovocných alfa-hydroxykyselin. Jeho textura se v kontaktu s poko ... Číst dál
295 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis

Vlastnosti

pro zářivou pleť, pro všechny typy pleti, pro zdravou pleť

Vitamina C Olio Gel Struccante

Multifunkční výrobek, který důkladně čistí, odstraňuje všechny nečistoty a rychle odstraní i voděodolný make-up z obličeje, očí a rtů. Složení je obohaceno o vitamín C, výtažek pomeranče a AHA komplex, směs ovocných alfa-hydroxykyselin. Jeho textura se v kontaktu s pokožkou rozpustí a uvolní příjemnou vůní pomerančovníkových květů pro pocit pohody. Nevysušuje pleť, zanechá ji čistou, hebkou, hydratovanou a zářivou.

Vhodné na všechny typy pleti.

Použití: malé množství naneste na suchou pleť a jemně promasírujte až se výrobek změní na hebký olej, který lehce rozpustí make-up a nečistoty. Přidejte trochu vlažné vody a bříšky prstů pokračujte v masáži až získáte lehké mléko, které se snadno opláchne. Možno použít i na zavřené oči k odstranění nalíčení.

Dermatologicky a oftalmologicky testováno.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click