Set Holiday Reconstruction - limited edition evina

Dárkový set pro křehké a poškozené vlasy
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F25937

Cena samostatně zakoupených výrobků je 1.358 Kč!

Set obsahuje:

1x Reconstruction Reparative Low Shampoo 250 ml
1x Reconstruction Reparative Mask 200 ml
1x Sublime Cristalli Liquidi THE ORIGINAL 15 ml

Rekonstrukční šampon - představuje první fázi pro znovuzrození krásy vlasů. Jemně vlasy čistí a startuje

... Číst dál
1 195 Kč
  • Popis

Vlastnosti

pro křehké a poškozené vlasy

Cena samostatně zakoupených výrobků je 1.358 Kč!

Set obsahuje:

1x Reconstruction Reparative Low Shampoo 250 ml
1x Reconstruction Reparative Mask 200 ml
1x Sublime Cristalli Liquidi THE ORIGINAL 15 ml

Rekonstrukční šampon - představuje první fázi pro znovuzrození krásy vlasů. Jemně vlasy čistí a startuje proces rekonstrukce vlasového vlákna. Působí ve středu vlasového vlákna a vyrovnává nedostatek všech důležitých látek. Pravidelným používáním se zvyšuje odolnost vlasů proti poškození. Vlasy jsou pružné a jemné na dotek.

Způsob použití: naneste na mokré vlasy a napěňte, pak důkladně opláchněte. Je-li to nutné, zopakujte. Možno míchat s pigmenty.

Rekonstukční maska - poskytuje intenzivní ošetření pro hloubkovou rekonstrukci vlasového vlákna. Zároveň posiluje a rekonstruuje kortex vlasů a zvyšuje jeho odolnost proti lámání. Pravidelným používáním se zvyšuje odolnost vlasů proti poškození. Vyčerpané vlasy jsou intenzivně regenerovány a je jim navrácena jejich přirozená krása.

Způsob použití: Aplikujte po umytí vlasů šamponem.Nechte působit 5 minut, opláchněte. Lze smíchat s pigments.

Tekuté krystaly - univerzální zkrášlující fluid pro nevídaný lesk vlasů je již více než dvacet let mezinárodním symbolem značky Alfaparf Milano. Produkt patří zároveň mezi nejnapodobovanější po celém světě. Tekuté krystaly chrání vlasy před vlhkostí a nepříznivými vnějšími vlivy, které vlasy zmatňují a oslabují. Bez oplachování.


RECONSTRUCTION - řada pro poškozené, křehké a lámavé vlasy.
Řada pro poškozené, křehké a lámavé vlasy. Intenzivně a do hloubky rekonstruuje vlasové vlákno, zvyšuje odolnost vlasů a dodává jim hedvábný vzhled.

CHARAKTERISTIKA:
intenzivní terapie, která postupně vlas rekonstruuje, dodává mu sílu a ztracenou pružnost. Posiluje vlasové vlákno, zjemňuje jej a dodává mu extrémní hladkost. Zároveň zaručuje perfektní lesk vlasů. Řada je obohacena o aktivní složku Cortex Repair, která napravuje poškození a rekonstruuje vlasové vlákno, intenzivně hydratuje a zachovává vlas jemný a hedvábný. Bambusová dřeň je základní složkou pro sílu a pružnost vlasového vlákna díky vysokému obsahu křemíku.

Díky složení, které je bohaté na precizně vybrané a optimálně koncentrované aktivní prvky, je řada Semi di Lino schopna zkvalitnit každý typ vlasového vlákna. Produkty navíc obsahují dva komplexy, které se nacházejí v každém výrobku: Shine Fix a Color Fix.
Shine Fix komplex obsahuje exkluzivní složku - výtažek z lněného semínka, který rozzáří vlasy absolutním leskem a uhladí povrch vlasového vlákna. Ošetřuje a pečuje o všechny typy vlasů.
Color Fix komplex obsahuje inovativní směs UVA a UVB filtrů, které spolu s obsaženými antioxidanty pomáhají chránit barvu, prodloužit její lesk a intenzitu.
Na oba komplexy se však váží i další aktivní látky, které uspokojují potřeby všech typů vlasů a optimalizují stav vlasového vlákna. Všechny výrobky řady Semi di Lino jsou bez „nepřátelských“ ingrediencí a neobsahují sulfáty, parabeny, parafíny, minerální oleje a alergeny.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click