Set Golden Hour - limited edition, 1 ks

Samoopalovací produkty v dárkovém balení
Výrobce
He-ShiHe-Shi
4/FT.HS.GS221
Řada
skladem

Set 3 produktů pro samoopalování. Získejte letní, sluncem políbenou pokoku se sadou He-Shi Golden Hour, která obsahuje nejprodávanější opalovací pěnu pro bezchybně vypadající okamžité opálení. Sada obsahuje mimořádně měkkou sametovou opalovací rukavici, která vám pomůže dosáhnout rovnoměrného zářivé

... Číst dál
1 149 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis

Set 3 produktů pro samoopalování. Získejte letní, sluncem políbenou pokoku se sadou He-Shi Golden Hour, která obsahuje nejprodávanější opalovací pěnu pro bezchybně vypadající okamžité opálení. Sada obsahuje mimořádně měkkou sametovou opalovací rukavici, která vám pomůže dosáhnout rovnoměrného zářivého opálení beze šmouh. Sada je navíc vybavena praktickou tabulkou pro kontrolu znamének A-E na boku krabičky, kterou si můžete vystřihnout a uschovat pro budoucí orientaci.

Cena samostatně zakoupených výrobků je 1.565 Kč!

(Na tento set již nelze uplatnit jiné akce a slevy)

Set obsahuje:

1x Gold Foaming Mousse 100 ml
1x HD Wonder Glow 100 ml
1x Luxury Velvet Tanning Mitt

Gold Foaming Mousse 100 ml - Hydratační opalovací pěna obohacená o aloe vera. Snadno se nanáší a odhaluje středně zlatou barvu. Působí šest až osm hodin, pěnu můžete nechat působit přes noc nebo přes den, aniž byste se obávali přenosu nebo silné vůně falešného opálení.

Použití: Proveďte peeling s he-shi Tan Remover&Primer a naneste na čistou a suchou pokožku pomocí he-shi Tanning Mitt (rukavice). Vetřete krouživými pohyby, abyste získali opálení beze skvrn. Získáte okamžité opálení, které bezprostředně zasychá, což vám umožní "obléknout se a jít". Nechte rozvinout barvu dalších 6-8 hodin, poté se osprchujte. Denně hydratujte pokožku, abyste prodloužili a oživili své opálení.


HD Wonder Glow 100 ml
- Víceúčelový přípravek pro okamžité opálení a tělový make-up, který je ideální pro doplnění opálení na poslední chvíli, nebo pro extra krytí. Zakrývá tónové nerovnosti a poskytuje sjednocený výsledek. Zanechává na pokožce středně zářivé krytí, které nevybledne.

Použití: Nanášejte na obličej a tělo opalovací rukavicí nebo štětcem na make-up. Krouživými pohyby vetřete produkt pro dokonalý výsledek beze skrvn.


Luxury Velvet Tanning Mitt
- Obě samoopalovací složky můžete plynule nanášet pomocí plyšové rukavice, která umožňuje sjednotit pokožku beze skvrn.


He-Shi
Produkty He-Shi jsou veganské a nejsou testované na zvířatech, což dokládá i certifikát PETA. Neobsahují alkohol, parabeny, palmový olej, minerální oleje ani sulfáty. Produkty obsahují přírodní složky té nejvyšší kvality, které zaručují dokonalý výsledek v podobě přirozeného opálení.  Složka DHA (způsobující opálení) je 100% přírodního původu, který byl ověřen EcoCert. Všechny produkty jsou proto bezpečné i pro těhotné a kojící ženy.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click