Detox Black Peel-Off Mask, 20 ml

Maschera Trattamento Peel Off
Slupovací maska s dřevěným uhlím
Výrobce
MIRATOMIRATO
6/159151
Řada
skladem

Pro normální pleť (Normal Skin / Pelli Normali), pro věk 30-50 let, s detoxikační technologií, s dřevěným uhlím

Maska je určena pro čištění, zpevnění a detoxikaci pleti. Snadno se aplikuje a její černá, lesklá textura zasychá v kontaktu se vzduchem. Redukuje nečistoty a pomáhá pleti získat čistý, zá

... Číst dál
125 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 3 z 3
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro nečistou a mastnou pleť, pro normální pleť, pro smíšenou

Pro normální pleť (Normal Skin / Pelli Normali), pro věk 30-50 let, s detoxikační technologií, s dřevěným uhlím

Maska je určena pro čištění, zpevnění a detoxikaci pleti. Snadno se aplikuje a její černá, lesklá textura zasychá v kontaktu se vzduchem. Redukuje nečistoty a pomáhá pleti získat čistý, zářivý a pevný vzhled.

Účinek: Pomáhá vyčistit a detoxikovat pleť, redukuje nečistoty, odumřelé pleťové buňky a znečišťující prvky, které se usazují na pleti během dne. Pomáhá odstranit nadbytek mazu a černé tečky.

Použití: Vyčistěte a osušte pokožku. Naneste produkt na T-zónu (čelo – nos – brada), jak je ukázáno i na obrázku na balení. Rovnoměrně rozdělte dostatečné množství produktu, vyhněte se okolí očí a rtů, obočí a okraji vlasů. Nechte působit cca 15-20 minut, nebo dokud maska nebude úplně zaschnutá. Následně masku zlehka odstraňte – odspodu nahoru. Opláchněte případné zbytky produktu vlažnou vodou. Poté naneste na pokožku hydratační nebo vyživující krém. Používejte jednou týdně.
Lze použít také na smíšenou, mastnou a nečistá.
Upozornění: Ošetření není určeno pro citlivou pokožku. Vyhněte se kontaktu s očima. V případě zasažení je okamžitě vypláchněte dostatečným množstvím vody. Po každém použití dobře uzavřete balení, aby nedošlo k vysušení produktu.


Výsledky: Po aplikaci získává pleť čistý, zářivý a pevnější vzhled.

Hlavní složky:
• přírodní uhlí – vykazuje skvělé absorpční schopnosti
• černá orchidej a panthenol – hydratují
• vitamín PP – pomáhá redukovat maz

Dermatologicky testováno.

Aqua (Water), Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat., Charcoal Powder, Niacinamide, Panthenol, Cycnoches Cooperi Flower/Leaf Extract (Cycnoches Cooperi (Orchid) Flower/Leaf Extract), Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Alumina, Laureth-7, Polyglyceryl-10 Stearate, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglycerin-10, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Dehydroacetate, Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77491 (Iron Oxides).

Revolution Hair
X

Right Click

No right click