Set Holiday Moisture - limited edition evina

Dárkový set pro hydrataci suchých vlasů
Výrobce
Alfaparf MilanoAlfaparf Milano
3/30F25936
Řada
skladem

Cena samostatně zakoupených výrobků je 1.305 Kč!

Set obsahuje:

1x Moisture Nutritive Shampoo 250 ml
1x Moisture Nutritive Mask 200 ml
1x Sublime Cristalli Liquidi THE ORIGINAL 15 ml

Vyživující šampon - jemně vlasy čistí a vyživuje bez zatížení. Dodává jim jemný a hedvábný vzhled, který je charakteristic

... Číst dál
1 195 Kč
  • Popis

Vlastnosti

pro výživu a hydrataci vlasů

Cena samostatně zakoupených výrobků je 1.305 Kč!

Set obsahuje:

1x Moisture Nutritive Shampoo 250 ml
1x Moisture Nutritive Mask 200 ml
1x Sublime Cristalli Liquidi THE ORIGINAL 15 ml

Vyživující šampon - jemně vlasy čistí a vyživuje bez zatížení. Dodává jim jemný a hedvábný vzhled, který je charakteristický pro zdravé vlasy.

Použití: Naneste na vlhké vlasy a emulgujte. Důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte.

Vyživující maska- působí proti suchým vlasům od kořínků až po konečky. Okamžitě zlepšuje kvalitu vlasů, které se stávají hedvábnými a snadno rozčesatelnými.


Použití: Aplikujte po umytí vlasů šamponem.Nechte působit 5 minut, opláchněte. Lze smíchat s pigments.

Tekuté krystaly - univerzální zkrášlující fluid pro nevídaný lesk vlasů je již více než dvacet let mezinárodním symbolem značky Alfaparf Milano. Produkt patří zároveň mezi nejnapodobovanější po celém světě. Tekuté krystaly chrání vlasy před vlhkostí a nepříznivými vnějšími vlivy, které vlasy zmatňují a oslabují. Bez oplachování.


MOISTURE - řada pro suché vlasy.
Řada pro suché vlasy, které jsou obtížně rozčesatelné. Specifické ošetření obnovuje správnou úroveň hydratace od kořínků po konečky vlasů. Péče dodává vlasům mimořádný lesk a hedvábný vzhled. Zároveň propůjčuje vlasům neuvěřitelnou lehkost.

CHARAKTERISTIKA: opravdová vlasová terapie, která vyživuje vlasy bez zatížení. Za krátkou dobu jsou vlasy vyživené, hydratované a získávají krásný lesk. Složení je obohaceno o vyživující cukry z medu, které zadržují vodu uvnitř vlasového vlákna, rehydratují jej a intenzivně vyživují.

Díky složení, které je bohaté na precizně vybrané a optimálně koncentrované aktivní prvky, je řada Semi di Lino schopna zkvalitnit každý typ vlasového vlákna. Produkty navíc obsahují dva komplexy, které se nacházejí v každém výrobku: Shine Fix a Color Fix.
Shine Fix komplex obsahuje exkluzivní složku - výtažek z lněného semínka, který rozzáří vlasy absolutním leskem a uhladí povrch vlasového vlákna. Ošetřuje a pečuje o všechny typy vlasů.
Color Fix komplex obsahuje inovativní směs UVA a UVB filtrů, které spolu s obsaženými antioxidanty pomáhají chránit barvu, prodloužit její lesk a intenzitu.
Na oba komplexy se však váží i další aktivní látky, které uspokojují potřeby všech typů vlasů a optimalizují stav vlasového vlákna. Všechny výrobky řady Semi di Lino jsou bez „nepřátelských“ ingrediencí a neobsahují sulfáty, parabeny, parafíny, minerální oleje a alergeny.

Revolution Hair
X

Right Click

No right click