Intimate Hygiene Set, 1 balení

Set pro intimní hygienu
Výrobce
Sorted SkinSorted Skin
4S/IHset
Řada
skladem

Na tento set již nelze uplatnit jiné akce a slevy.

Set obsahuje:
1x Intimate Hygiene Wash, 200 ml
1x Intimate Hygiene Spray, 50 ml

Zklidňující a účinný mycí gel pro úlevu od svědění, pocitu suchosti a nepohodlí a zápachu v intimních partiích, s chladivým účinkem. Vhodný pro každodenní použití pro muže

... Číst dál
632 Kč
  • Popis

Vlastnosti

pro citlivou pleť, pro hydrataci pleti, pro suchou pleť

Na tento set již nelze uplatnit jiné akce a slevy.

Set obsahuje:
1x Intimate Hygiene Wash, 200 ml
1x Intimate Hygiene Spray, 50 ml

Zklidňující a účinný mycí gel pro úlevu od svědění, pocitu suchosti a nepohodlí a zápachu v intimních partiích, s chladivým účinkem. Vhodný pro každodenní použití pro muže i ženy. Součástí  jsou pouze přírodní ingredience a složení je zcela bez SLS, SLES, parabenů a dalších nežádoucích přísad. Řeší příčiny podráždění a nepohodlí, podporuje hojení, rovnováhu a dlouhodobé zdraví intimních partií tím, že vytváří přirozenou ochrannou bariéru. Obsahuje 10 přírodních esenciálních olejů a extraktů s antibakteriálními, protizánětlivými, antivirotickými a protiplísňovými účinky, které bojují proti bakterii Candida. Bakterii odpovědné za intimní problémy jako je kvasinková infekce.

Vhodný pro každodenní zdraví pokožky a zejména pro ty, kteří trpí na: bakteriální a plísňové infekce např. kvasinkové, intimní suchost, svědění, zápach, bolestivost a otoky. Svědění a bolestivost třísel způsobená odřením při běhu, jízdě na kole a dalších aktivitách. Vhodný také pro použití na chodidla jako prevenci mykózy nohou tinea pedis (tzv. atletické nohy).

Výsledky:

  • Dlouhodobá úleva od svědění, suchosti, bolestivosti, pocitu nepohodlí a zápachu v intimních partiích při pravidelném používání.
  • Víceúčelový: navrací rovnováhu, ochlazuje a zklidňuje, hydratuje a vyživuje, snižuje záněty, bojuje proti bakteriím, plísním a deoderizuje.
  • Vytváří ideální pH pro dlouhotrvající zdraví pokožky v intimní oblasti.

Použití:

Pro optimální výsledky používejte denně namísto běžného mycího gelu na intimní oblast. Používejte společně s Intimate Hygiene Spray. Produkt je bezpečné používat dlouhodobě.

Zklidňující sprej pro okamžitou úlevu od svědění a podráždění v intimní oblasti a tříslech. Podporuje správnou úroveň pH pro intimní zdraví pokožky. Vhodný pro ženy i muže obsahuje 15 přírodních esenciálních olejů a extraktů plus prebiotické látky, které intenzivně hydratují, zklidňují a vyživují, chladí pro poskytnutí okamžité úlevy. Udržuje správnou úroveň pH dlouhotrvající zdraví a pohodlí. Přírodní antibakteriální, antimikrobiální a antiseptické ingredience pomáhají v boji proti bakterii zodpovědné za kvasinkové infekce a další bakteriální problémy. Složení bohaté na antioxidační vitamín E a čtyři mastné omega kyseliny 3,6,7, a 9.

Vhodný pro každodenní zdraví pokožky, a pro ty kteří trpí na bakteriální a plísňové infekce v intimních partiích, intimní suchost, svědění, zápach nebo bolestivost či otoky.

Výsledky:

  • Okamžitá úleva od svědění a bolesti v intimní oblasti.
  • Víceúčelový: navrací rovnováhu, chladí, zklidňuje, hydratuje, vyživuje a snižuje záněty, bojuje proti bakteriím a plísním a deoderizuje.
  • Vytváří ideální pH pro dlouhotrvající intimní zdraví.

Použití:

Sprej může být používán tak často jak je potřeba pro poskytnutí okamžité úlevy. Nanášejte rovnoměrně na postižené místo pomocí snadno použitelného přírodního koloidního spreje. Používejte společně s Intimate Hygiene Wash. Nestříkejte do obličeje nebo úst! Produkt je bezpečné používat dlouhodobě.


 

Revolution Hair
X

Right Click

No right click