Nude Finish + Hyaluronic Nr.2, 30 ml

Sjednocující denní krém
Výrobce
etre belleetre belle
8/3818-0002
Řada
skladem
Je pro Vás důležitá hydratace, ale zároveň toužíte po lehkém krytí? V tom případě pro Vás máme to pravé! NUDE FINISH + HYALURONIC 

Lehce krycí, hydratační hyaluronová péče s olejem z hroznových jadérek, skvalenem a vitamínem E, pro svěží vzhled Vaší pleti. Hedvábná hydratující a lehce krycí péče, kte ... Číst dál
499 Kč
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro hydrataci pleti, pro zářivou pleť

Je pro Vás důležitá hydratace, ale zároveň toužíte po lehkém krytí? V tom případě pro Vás máme to pravé! NUDE FINISH + HYALURONIC 

Lehce krycí, hydratační hyaluronová péče s olejem z hroznových jadérek, skvalenem a vitamínem E, pro svěží vzhled Vaší pleti. Hedvábná hydratující a lehce krycí péče, která se snadno přizpůsobí přirozenému tónu Vaší pleti a docílí tak jejího sjednocení. Opticky vyplní suché vrásky, zakryje nedokonalosti pleti a vykouzlí rovnoměrně zářivou pleť. Nude Finish barva se inteligentně přizpůsobí tónu Vaší pleti.

Použití: Naneste ráno na vyčištěnou a tonizovanou pleť. 

TIP: Používejte speciálně v létě, jakožto přirozenou alternativu make-upu. Pokud je Vaše pleť alespoň mírně opálená i lehké zbarvení krému je dostatečné pro dosažení svěže vypadající opálené pleti!

Hlavní složky:
• Olej z hroznových jadérek - vzácný olej s antioxidanty, chrání buňky a je účinnou zbraní proti stárnutí. Vyživuje pleť a zanechává ji jemnou a pružnou. Olej je ideální i pro suchou pleť a pleť s poškozenou funkcí kožní bariéry. Díky lecitinu snadno proniká dovnitř pokožky a zanechává ji jemnější.

• Skvalen - v 15% koncentraci je hlavní složkou kožního mazu. Je získáván z oliv, chrání pokožku před ztrátou hydratace a předchází oxidaci přirozených kožních tuků. Pomáhá vstřebávání účinných látek a dodává pleti příjemný pocit.

• Vitamin E - je silný anti-oxidant a jako takový chrání pleť před škodlivými volnými radikály. Vitamín E dokáže opravit kožní bariéru a dokáže zlepšit schopnost zadržování vlhkosti v pleti.

Aqua [Water], Cyclopentasiloxane, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Deimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Glycerin, Disteardimonium Hectorite, Talc, Quercus Robur Root Extract [Oak Root (Quercus Robur) Extract], Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Mannitol, Sodium Chloride, Hydrogenated Lecithin, Hydrogen Dimethicone, Aluminium Hydroxide, Hydroxyethylcellulose, Polymethyl Methacrylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Disodium Edta, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Tropolone, Parfum (Fragrance), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click