Revitalan Mask, 75 ml

Oživující intenzivní maska pro zralou pleť
Výrobce
Dr. med. Christine SCHRAMMEK Dr. med. Christine SCHRAMMEK
7/444000
Řada
skladem

Maska poskytuje pleti zářivý a mladistvě svěží vzhled, vypíná a zpevňuje kontury obličeje. Představuje také prvotřídní zkrášlující péči na doma. Vylepšuje kvalitu pleti a redukuje vrásky. Pro získání jedinečných výsledků můžete masku Revitalan zkombinovat také s maskou Super Beauty (místo masky Time

... Číst dál
1 320 Kč

Související produkty

Výsledky 1 - 4 z 4
  • Popis
  • Složení

Vlastnosti

pro zralou pleť

Maska poskytuje pleti zářivý a mladistvě svěží vzhled, vypíná a zpevňuje kontury obličeje. Představuje také prvotřídní zkrášlující péči na doma. Vylepšuje kvalitu pleti a redukuje vrásky. Pro získání jedinečných výsledků můžete masku Revitalan zkombinovat také s maskou Super Beauty (místo masky Time Control) v rámci stejnojmenného ošetření.

Použití: Naneste v dostatečném množství na pokožku obličeje, krku a dekoltu. Po 15-20 minutách odstraňte přebytky masky papírovým kapesníkem.

Tip: Maska je vhodná i pro použití během noci. Naneste masku v tenké vrstvě a nechte ji přes noc působit. Díky tomu se mohou účinky masky projevit ještě ve větší míře.

Hlavní složky:
• Matrixyl® 3000
• olej z ostropestřce mariánského (silymarin)
• Gatuline® Skin Repair BIO
• Lipex L Sense
• olej z makadamiových ořechů
• vitamín E

Vhodné pro vegany.


VITALITY
Efektivní péče o pleť zaměřená proti známkám stárnutí

Jako dermatoložka a expertka na anti-aging, Dr. med. Christine Schrammek Drusio, upřednostňuje ve vývoji produktů řady VITALITY derma.cosmetics inovativní, vysoce účinné látky jako peptidy, izoflavony a antioxidanty. Optimálně vyladěná kombinace účinných látek chrání pleť před ztrátou elasticity a hydratace. Dochází k posílení kolagenových a elastinových vláken pokožky, díky čemuž je zabráněno předčasným známkám stárnutí pleti. Zralá pleť získává větší pevnost a je jí dodána potřebná vitalita. Výsledkem je hedvábně jemná, hladká a oživená pleť. Za svůj mimořádný účinek vděčí řada Active Future i díky izoflavonům z kořene kosatce, které patří do skupiny fytoestrogenů. Ty jsou známy svým působením proti známkám stárnutí.

S prémiovou řadou TIME CONTROL se podařilo nejen zpomalit proces stárnutí pokožky, ale také dosáhnout viditelného omlazení pleti. Pokožka získává více pružnosti a působí výrazně mladším a zářivějším dojmem.

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cetearyl Isononanoate, Tocopheryl Acetate, Silybum Marianum Seed Oil, Pentylene Glycol, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Butylene Glycol, Soybean Glycerides, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables, Xanthan Gum, Onopordum Acanthium Flower/Leaf/Stem Extract, Sodium Lactate, Galactoarabinan, Coco-Glucoside, Carbomer, Phenoxyethanol, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, Allantoin, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Glyceryl Undecylenate, Parfum (Fragrance), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 19140 (FD&C Yellow No. 5), CI 15985 (FD&C Yellow No. 6)

Revolution Hair
X

Right Click

No right click